keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kiireisen arjen vyöhyketerapiaa

Löysin tässä jokin aikaa sitten kirpputorilta vyöhyketerapiasandaalit (akusandaalit), joita olen nyt pari viikkoa käyttänyt joka aamu. Alkuun meno oli kuin Hieno Åhlgrenilla hänen matkatessaan hitaasti mutta niin varmasti "kohti valoa", toki ilman rollaattoria, vaikka se olisi ollut enemmän kuin paikallaan, niin kovin kipeää akupallot tekivät jalkoihin. Sitten tajusinkin laittaa lämpösukat jalkaan ja kulkeminen alkoi sujua ihan eri malliin. Nyt jo pärjään ihan normaalin sukan kanssa. Kumman nopeasti se jalka tottuu tuollaiseenkin rääkkiin :) Ilmeisesti niistä kengistä on jotain hyötyä tai sitten jalka on vain karaistunut nopealla aikataululla.

Epäilin aluksi miten nämä oikeasti hyödyttävät, koska kenkien koot eivät ole mittatilaustyönä tehty, ja osuvatko ne nystyt sitten juuri sinne minne pitäisi. Mutta kyllä hieman isommallakin koolla tarpeeksi moni pallukka löytää tiensä oikeisiin akupisteisiin..auts.


Nämä sandaalit ovat kiireiseen elämään mainio apu, kun ei muuten ehdi hoidattamaan itseään, tai ei ole rahaa sellaiseen luksukseen. Katso täältä lisää akusandaaleista/ vyöhyketerapiasandaaleista, niiden käytöstä ja hyödystä. Sivuilta löytyy myös vyöhyketerapia kartta, joka aina tuntuu olevan hukassa :) Minun omat sandaalini eivät ole näin hienot kuin kyseisillä nettisivuilla, mutta tällä hetkellä ihan riittävät minun tarpeisiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti