CI Coaching - "Creating Inspiration"Jokainen ihminen maan päällä ansaitsee ihanan, iloa tuottavan ja merkitykselliseltä tuntuvan elämän. Se on kaikille mahdollista. Jos et kuitenkaan tiedä, miten saavuttaa toiveidesi elämä, niin Elämäntaidon Valmentajana autan sinua tavoitteessasi.

Life Coaching eli elämäntaidon valmennus on vahvassa kasvussa oleva ammattialue. Valmennus auttaa sinua selvittämään, mitä todella haluat omalta elämältäsi, ihmissuhteiltasi, työltäsi ja vapaa-ajaltasi. Saat myös selkeän, toimivan ja innostavan suunnitelman toiveittesi toteuttamiseksi. ICF eli International Coaching Federation määrittelee valmennuksen ajatuksia herättävänä ja luovana yhteistyösuhteena, jonka tavoitteena on inspiroida asiakasta hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa.

Valmentajana keskityn täydellisesti sinuun kuuntelemalla, kyselemällä ja kannustamalla. En neuvo tai kerro, miten sinun pitäisi elämäsi elää, vaan autan sinua itseäsi oivaltamaan, mikä toimii sinulle parhaiten. Valmentajana tiedän, että sinä olet oman elämäsi paras asiantuntija.

Valmennus voi tapahtua kasvotusten, puhelimitse tai skypen välityksellä. Kesto ja muoto sovitaan yhdessä. Suositeltavaa on vähintään neljän valmennuskerran rupeama, mutta parhaimmat tulokset tulevat useimmiten vähintään puolen vuoden pituisesta valmennussuhteesta. Valmennus on täysin luottamuksellista.Olen koulutettu elämäntaidon valmennuksen ammattilainen, ICF akkredioidusta Elämäntaidon Valmennusakatemiasta valmistunut MB Elämäntaidon Valmentaja.

Valmennuksen hinta (sisältää 23 % alv):
65 €/x                       60 min
220 €/4x paketti        4x60 min


Yhteystiedot:
p. 040-5572277
carita.ingberg@gmail.com 
Ilola, Itä-Vantaa


CI Coaching
Y-tunnus 2164309-9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti