perjantai 29. maaliskuuta 2013

Paljon on tapahtunut

Paljon on tapahtunut sitten viime päivityksen. Päätin kaiken myllytyksen jälkeen ottaa lähtöpaketin töistä ja suunnata oikeasti kohti omia unelmia. Nyt olo on vapaa ja onnellinen ! Tulevaisuus on vielä kovastikin auki ja se on todella kutkuttavan ihana tunne.

Tästä tilaisuudesta on nyt otettava kaikki irti, ei näitä montaa kertaa elämässä tarjota. Keskityn luomaan unelmieni uraa ja yritän niin pitkälle kuin mahdollista olla tekemättä "turvallisia" ratkaisuja, jotka vievät helposti ojasta alikkoon. Tärkeätä on olla myös miettimättä liian pitkälle tulevaisuuteen ja on uskallettava ottaa myös riskejä.

Nyt on tarkoitus keskittyä tekemään kunnon webbisivut, perustaa pari uutta blogia (ravintovinkeille ja elämäntaitotietoudelle) ja opiskella lisää: voimauttavaa valokuvausta (kts. www.voimauttavavalokuva.net), aarrekarttaohjausta ja mahdollisesti myös pätevöitymään onnellisuusvalmentajaksi. Paikallaan olisi myös ryhmäliikuntaohjaajan opinnot. Vuokrattavia tiloja ryhmävalmennuksille ja aarrekarttakursseille on hakusessa.

Verkostoitumiselle, yritystoiminnan opettelemiselle ja tuotteistukselle/palvelujen kehittämiselle tulee löytää myös aikaa. Paljon on tehtävää, mutta miten jännittävää ja mielenkiintoista se onkaan, kun saa tehdä mitä oikeasti haluaa !!!!

Nyt on kerrankin aikaa myös valokuvata ja kuntoilla riittävästi, nähdä ystäviä ja nauttia ! Paketin varat loppuvat aikanaan, mutta aion luottaa siihen, että kaikki kyllä järjestyy ja soppajonoon en joudu :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti