torstai 1. joulukuuta 2011

Ajatuksen voimasta

Puhelimeni alkoi kenkkuilla kahden vuoden korkean iän lähestyessä, useimmitenhan nuo Nokiat ei kahta vuottaa kauempaa muutenkaan kestä. Ystävä kehui kovasti iPhone puhelinta ja minulle tuli kova hinku saada sellainen. Työpaikallani uuden puhelimen saa, jos edellinen menee rikki, ei vain siksi että tekee mieli vaihtaa uuteen. Joten aloin toivoa joka päivä, että nykyinen puhelimeni menisi rikki. Ihan vain testatakseni ajatuksen voimaa ;)

No kuinkas ollakaan yksi kaunis perjantai-ilta se sitten sanoi ihan yks kaks yllättäen sopimuksensa irti..täysin varoittamatta. Huomasin, etten ollut tarpeeksi tarkasti ilmaissut toivettani. Minun olisi pitänyt selventää pyyntöäni seuraavilla tavoilla: 1) Toivon, että puhelimeni menee rikki maanantaina, tiistaina, keskiviikkona, torstaina tai perjantaina päiväsaikaan. Ei missään nimessä perjantai-iltana, jolloin saan sen huoltoon vasta viikonlopun jälkeen maanantaina ! 2) Toivon, että puhelimeni menee rikki niin, että se on käyttökelvoton, mutta saan kuitenkin kaiken informaation vielä puhelimesta ulos :) Siellähän oli siis ihan KAIKKI ! Kaikki puhelinnumerot, erilaiset listat, muistettavat asiat, tärkeät säilytettävät tekstarit jne. Kyllä olo tuntuu äkkiseltään aika kummalliselta, kun ei ole puhelinta ja kaikkea sitä työ- ja vapaa-ajan informaatiota mitä se sisältää, saatikka nettiyhteyttä. Ihan hyvä herätys, etten sanoisi.

No, koska minun arkeni ei kyllä kulje ilman toimivaa puhelinta, niin muutin sitten toivettani ihan pikkuisen ja aloin toivoa, että puhelimeni alkaisi taas toimia niin, että saan ainakin ne puhelinnumerot ja muistettavat asiat sieltä ulos. Ja luojan kiitos, sunnuntai-iltana se alkoi taas hengittää ! Huonosti..mutta juuri riittävästi pelastaakseni kaipaamani tiedot :)

Huollon mielestä se ei ole enään korjauskelpoinen, joten kohta kätösessäni pitäisi olla tuo toivomani iPhone. Voi kun ajatuksen voima toimisi yhtä hyvin myös isompien asioiden kohdalla :) Tai sanotaanko tarkemmin ottaen, että yhtä helposti ja vaivattomasti. Mutta eiköhän myös tässä asiassa harjoittelu tee mestaria ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti