tiistai 3. tammikuuta 2012

Joshuan kanavoinnit

Joshuan kanavoinnit on sellainen sivusto, johon palailen suhteellisen usein, lukemaan jonkun monista artikkeleista, joka kyseisellä hetkellä tuntuu sopivan elämäntilanteeseeni, tai mikäli minusta tuntuu, että tarvitsen tukea henkisellä polullani. Suosittelen tutustumaan tähän. Sen lukemiseen tarvitaan avoin mieli, joka ei takerru joihinkin hieman erikoisiin asioihin, kuten siihen, että näillä sivustoilla kanavoidaan (telepaattista tiedonsiirtoa) erään todella kuuluisan miehen sielua. Tästä saa paljonkin irti, mikäli näkee tämän ja muutaman muunkin hieman "pään yli lentävän" asian ohi ja tutustuu itse teksteihin ja niiden syvimpään merkitykseen ja antiin. Jostain syystä juuri nämä kirjoitukset ovat resonoineet parhaiten minun kohdallani. En tiedä tarkalleen miksi. Ehkäpä syvällä sisälläni tunnen niissä olevan totuuden perää...

Nämä Joshuan tekstit liittyvät Uuteen Maahan eli tähän henkiseen murrokseen ja siirtymävaiheeseen, jota tällä hetkellä maan päällä eletään. Yhä useampi alkaa jo tuntea tuon muutoksen elämässään ja tämän tyyppisetkään kirjoitukset eivät tunnu enään niin monista täydeltä new age hörhötykseltä.Tässä pieni pätkä Joshuan kanavointien ensimmäisestä artikkelista:

"Tänä päivänä maapallolla on käynnissä siirtymävaihe. Uusi tietoisuus on valkenemassa ja se tulee aineelliseen muotoon ennemmin tai myöhemmin.

Miten tarkkaan ottaen tämä siirtymävaihe tapahtuu ja minkä muodon se ottaa, sitä ei ole tarkkaan määrätty. Tulevaisuus on aina epämääräinen. Tämä hetki eli nyt-hetki on ainoana asiana todella määrätty. Nyt-hetken uumenista versoaa lukemattomia mahdollisia väyliä, ääretön verkko mahdollisia tulevaisuuksia.

Menneisyyden perusteella voimme ennustaa, että jokin tietty tulevaisuus on todennäköisempi kuin jokin toinen, mutta valinta on aina sinun. Ainoastaan sinä päätät haluatko menneisyyden määräävän tulevaisuudestasi! Ennustukset perustuvat aina todennäköisyyksille. Todennäköisyydet liittyvät menneisyyteen. Sinun vallassasi ihmisenä on luopua menneisyydestä ja viitoittaa erilainen tie. Sinulle on suotu vapaa tahto. Sinulla on voima muuttua, luoda itsesi uudelleen. Juuri tässä voimassa on sinun jumaluutesi. Se on voima, jolla luodaan tyhjästä (luoda ex nihilo). Tämä jumalallinen voima kuuluu juuri sille ydinolemukselle, joka sinä olet.

Kun tästä päivästä ja aikakaudesta puhutaan siirtymävaiheen aikana, muista aina, että olet oman todellisuutesi mestari. Ei ole sellaista asiaa kuin ennalta määrätty suunnitelma tai kosminen voima, joka mitätöi yksilöllisen sielusi polun tai yksilöllisen voimasi oman todellisuutesi luomiseksi. Asiat eivät toimi sillä tavoin. Jokainen sielu maan päällä kokee tämän siirtymävaiheen tavalla, joka sopii hänen sisäisiin taipumuksiinsa. Todellisuuksia on monia. Valitsemasi todellisuus on vastaus sinun sisäisiin tarpeisiisi ja toiveisiisi....."


Joshuan kanavoinnit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti