torstai 20. toukokuuta 2010

Näkijä - elämänpolulla henkien kanssa

Tällä kertaa lukuvuorossa on Niina-Matilda Juholan kirja "Näkijä - elämänpolulla henkien kanssa", joka jatkaa aiheeltaan käsittelyä minua tällä hetkellä kiinnostavasta henkimaailmasta tai pikemminkin sen mahdollisuudesta. Kirjan kirjoittajalla on kyky nähdä henkiä ja kommunikoida näitten kanssa.

"Taideterapeutti ja perhekotiäiti Niina-Matilda Juhola sai syntymälahjakseen selvänäköisyyden, kyvyn välittää tietoa ja energiaa hyvästä henkimaailmasta. Kirjassaan hän kertoo lapsuutensa henkisistä kokemuksista ja matkasta aikuisuuteen - näkijän arkeen, jossa joutuu sovittamaan yhteen näkyvän ja näkymättömän maailman. Lahja on suuri, mutta matka ei aina ole helppo. Sen varrella riittää kompastuksia sekä oivalluksia. Mukana kulkevat henkioppaat - muun muassa ärhäkkä, olutta rakastava viikinki, enkelit sekä jo henkimaailmaan siirtynyt Veerus- isoisä."


Niina-Matildan elämä vaikuttaa mielenkiintoisen mystiseltä ja luonnonläheiseltä, hän ymmärtää sen että elämä on arjessa, tässä ja nyt.

Näkijän mukaan ihan kaikella elämässä on tarkoituksensa, vaikka sillä kun jänis loikkii pihan poikki (sinulla on käsittelemättömiä pelkoja) tai viemäri on tukossa (sinun täytyy avata tunneperäiset tukokset). Ne ovat kaikki henkien johdatusta ja heidän antamiaan vihjeitä ja merkkejä. Minä olen kymmenisen vuotta uskonut siihen, että kaikella on tarkoituksensa, tosin en ole ajatellut asiaa ihan noin laajasti. Lähinnä siihen tapaan, että pelkillä tapahtumilla omassa elämässä on selkeä tarkoituksensa, joka vie elämääni johonkin tiettyyn suuntaan, riippuen toki myös valinnoistani ja kiinnostuksen kohteistani, siis esm tyyliin että tuo tai tämä asia tapahtui, jotta tuo tai tämä voisi tapahtua. Mielenkiintoista olisi ajatella että kaiken sen takana olisi oma tai omat henkioppaani (keitä ne sitten lienevätkään), moni asia toki loksahtaisi näin paikalleen. Elämässä tapahtuville 'sattumille' ja tapahtumille tulisi selitys.

Niina-Matilda muistuttaa myös siitä, kuinka ajatuksilla luodaan omaa elämää. Kun Salaisuudessa (The Secret) esitetään toive ja lähetetään se sitten universumille toteutettavaksi, niin Näkijän mukaan ne ovat ne henget, jotka näitä unelmia ja haaveita toteuttavat. Ne kuuntelevat ja auttavat johdattamalla oikeaan suuntaan, antamalla varmistuksia ja vihjeitä. Pitää vain olla tarpeeksi läsnä tässä hetkessä, jotta nuo asiat eivät jää huomaamatta.


Kirjan luettuani tekee mieli päästä Näkijän luokse. Saada sitä kautta varmistus sille, että henkimaailma on olemassa ja että sielut todellakin jatkavat elämäänsä, vaikka välillä jätämmekin fyysiset olomuodot taaksemme ja että olen todellakin oikealla polulla elämässäni...vaikkakin tuon viimeisen kohdan jo tiedän sydämessäni..

Niina-Matilda Juholan kotisivut ovat osoitteessa http://www.tuulihattu.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti