torstai 24. kesäkuuta 2010

Näkijä - Rakkauden tiellä

Olen aikaisemmin kirjoittanut Niina-Matilda Juholan 2007 ilmestyneestä kirjasta: Näkijä - Elämänpolulla henkien kanssa. Nyt häneltä on ilmestynyt uusi kirja nimeltään Näkijä - Rakkauden tiellä. Hänen nettisivuiltaan voi tilata uuden kirjan tai sitten vaikka kummatkin kirjapakettina. Pidin tuosta ensimmäisestä kirjasta todella paljon, joten heti kun vain ehdin, niin tilaan nuo molemmat. Niina-Matilda kirjoittaa myös blogia osoitteessa http://www.niina-matilda.net/blogi/Yle Areenan sivuilla löytyy vielä muutaman päivän ajan pari päivää sitten tullut puolen tunnin mittainen ohjelma tästä kyseisestä henkilöstä "Tosi tarina - Elämänpolulla". Dokumentti kuljettaa katsojan näkymättömän maailman äärelle. Linkki

Jostain syystä tämä henkilö kiinnostaa minua tällä hetkellä todella paljon. Hän elää selkeästi juuri tässä hetkessä, on sinut sielunsa kanssa, ei kuvia kumarra eikä välitä muiden epäilyksistä, elää omaa elämäänsä juuri kuten haluaa. Tällaisen käsitykseni ainakin itse saan.

Hänen luonaan olisi todella mielenkiintoista käydä, mutta valitettavasti hänelle ei uusia aikoja saa. Toivottavasti löydän joskus jonkun näkijän, joka osaisi työnsä yhtä hyvin ja luottamusta herättäen kuin tämä Niina-Matilda. Toki tuskin hän luottamusta herättää ihmisissä, jotka ovat kovin epäileviä ja joilla ei ole avointa suhtautumista uusiin ja/tai erilaisiin asioihin :) mutta tällaiselle avoimen mielen omaavalle ihmiselle kyllä.


Suosittelen tutustumaan.
Artikkeli Voi Hyvin -lehdessä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti