torstai 25. elokuuta 2011

Kesäkurpitsa - jauhelihalasagne

Tässä yksi herkullinen vähähiilihydraattinen resepti:


Viipaloi ohuen ohuiksi viipaleiksi yksi kesäkurpitsa ja marinoi viipaleet. Marinadiin: luomuoliiviöljyä, 2 luomuvalkosipulin kynttä, basilikaa, oreganoa, mustapippuria ja ripaus Vogelin yrttisuolaa. Anna maustua.

Paista n. 400 g luomujauhelihaa ja sekoita joukkoon puolipakettia Philadelphia tuorejuustoa. Lisäksi mukaan tomaattipyreetä ja desi luomukermaa. Mausta maun mukaan.

Laita luomuvoilla voideltuun vuokaan kerroksittain marinoituja kesäkurpitsan viipaleita ja jauhelihakastiketta. Lopuksi koko komeuden päälle vielä mieleistä juustoraastetta.

Paista 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti