torstai 19. heinäkuuta 2012

Auran näkeminen

Olen jonkun aikaa huomannut, että pystyn näkemään toisten ihmisten jonkinlaisen energian tai auran, jos tuo henkilö istuu tai seisoo valkoista seinää vasten. Se on sellainen ihmisen muotoja myötäilevä raja muutaman sentin päässä tästä. Olen miettinyt, että mitä se on mitä näen. Tiedän, että se on energiaa, mutta mitä energiaa ? Lämpöenergiaa ? Tosin sekin olisi aika huisia nähdä :)Pari päivää sitten vein lapset Huimalaan leikkimään ja viihdytin itseäni sillä aikaa mm. katselemalla ihmisiä ja heistä hohtavaa energiaa. Siellä ei ollut valkoisia seiniä, joten jouduin keksittymään enemmän. Oman haasteensa hommaan toi myös se, ettei kyseinen ihminen ehtisi huomata tuijottamistani :) Tulee aika mieletön olo, kun tuon energian näkee. Toisista en nähnyt sitä millään, toisista näin pienesti ja toisista todella helpostikin. Sillä ei näyttänyt olevan merkitystä, oliko tuo henkilö kuumissaan leikkimisestä oleva lapsi vai paikallaan istuva aikuinen, eli se mitä näen ei ollut pelkästään lämpöenergiaa.

Illalla käväistessäni Facebookissa huomasin ilmoituksen, jossa kysyttiin, että haluatko oppia näkemään auran ? No, mielenkiintoni heräsi, kun olin juuri samaisena päivänä asiaa pohtinut. Normaalisti käyn facebookissa puhelimen kautta ja siellä ei mainoksia näy. Nyt kävin tietokoneen kautta, kun puhelin kiukutteli yhteyksien kanssa. Liekö siis henkiopas avittanut asiaa vai oliko pelkkää ajatuksen voimaa :) Viiden minuutin pituisessa opetuspätkässä kerrottiin juuri siitä, miten nähdä sitä, mitä itse olin alkanut näkemään. Eli videon perusteella näen tosiaan ihmisen auran. Ja tämän voi nähdä ihan jokainen jamppa, se ei ole vain harvojen etuoikeus.Kokeile itsekin, se on aika viihdyttävää puuhaa :) Aloita katsomalla vaikka omaa kättäsi valkoista (vaaleaa) seinää vasten, pidä sormet harallaan. Keskity katsomaan esimerkiksi vain yhtä sormeasi kahden ylemmän nivelen välisellä alueella ja ikäänkuin sivusilmällä sormen ympärille alkaa ilmestyä aura, ihan siihen sormen välittömään läheisyyteen. Ei siis muutaman sentin päähän, kuten jos katsot jonkun toisen auraa etäämmältä. Sitten harjoittelet näkemään sen koko kätesi ympärillä. Onnistuu kyllä...

Tänään tein uutta aluevaltausta ja opettelin näkemään energiaa ilmassa. Pienestä tässäkin aloitetaan. Kuten auran katsomista opetellessa kannattaa ihmisen takana olla valkoinen tai musta seinä, niin energiaa etsiessä auttaa, kun alussa sitä harjoittelee hämärässä huoneessa. Myöhemmin kumpikin taitoo alkaa harjoituksen tuloksena luonnistua kaikkialla. Energia näkyy sellaisina värähtelevinä pisteinä. Lapsena kakki pystyvät sen näkemään, aikuisena taito pitää uudelleen opetella. Tai sitten saatatkin huomata, että olet nähnyt energian koko ajan, mutta et ole vain tiedostanut sitä. Parhaimmillaan onnistuin saamaan kattolistat ikäänkuin elämään (liikkumaan) tämän harjoituksen myötä. Se oli mieletöntä !

Tästähän avautuu ihan uusi ja ihmeellinen elämä, se OIKEASTI todellinen...

5 kommenttia:

 1. Huimaa! Voi, kumpa minäkin osaisin. Mitenhän kauan kestää harjoittelussa? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun tietää mitä etsiä, niin heti sen näkee :) Auran hukkaa kyllä helposti, mutta se on vähän sellaista silmäjumppaa samalla. Jos löydän sen videon, niin laitan linkin tänne. Laita käsi silmiesi eteen niin, että kauempana taustalla on valkoinen seinä. Sitten keskityt katsomaan keskelle yhtä sormea ja hetken päästä sormen ympärillä näkyy kapea sormea myötäilevä valoisampi alue..se on se aura. Kun esimmäisen kerran sen löydät, niin jatkossa löytyy aina.

   Poista
 2. Mikä video tämä oli? :)

  VastaaPoista
 3. Olen ollut pitkään kiinnostunut Auroista, ja tämän lukiessani halusin kokeilla. Se todella toimi. Näin kaikkien sormieni ympärillä sinistä, kunnolla keskittyessäni se voimistui. Kokeilin nyt kaksi kertaa. Mutta luulen että olen saattanut nähdä näitä ennenkin, sillä se tuntui jotenkin tutulta. Kiitos tehtävästä, alan harjoittamaan tätä lisää!

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että huomasit sen heti ! Itse en näe sitä väreissä, mutta olen iloinen, että näen auran edes ikäänkuin "valona".

  VastaaPoista