sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pyydä niin annetaan


Tänään oli aika laittaa vähän uusia tai uusvanhoja toiveita universumin pullonhengen suuntaan. Inspiroiduin tuttavan oman voimallisen toiveen toteutumisesta ja ajatus vahvistui, kun kuuntelin youtubesta 'Abraham Hicks'- videoita. Ne pohjautuvat Esther ja Jerry Hicksin kirjoihin, jotka kertovat vetovoiman laista. Kuuluisin ja alkuperäisin teos lienee: 'Pyydä niin annetaan'.

Perusajatuksena on, kuten muissakin henkisen kasvun tai elämäntaito-oppaissa, että sinä itse luot oman elämäsi. Ajatuksesi tavalla tai toisella materialisoituvat todellisuuteesi. Mitä tahansa elämässäsi nyt on, olet vetänyt sen puoleesi. Eikö olisikin jännittävää luoda asioita, joista unelmoit, ihan tietoisesti ja näin olla oman elämäsi käsikirjoittaja ? Se on mahdollista, sinun tarvitsee vain uskoa ja pitää kiinni tuosta uskosta päivästä toiseen. Ei helppoa, mutta ei mahdotontakaan.

Yksinkertaisimmillaan vetovoima toimii näin: 1. Pyydä (tämä on työ, joka sinun pitää tehdä) 2. Sinulle annetaan (tämä ei ole sinun vaan korkeamman tahon osuus) ja 3. Anna toiveesi materialisoitua omaan maailmaasi (tämä on taas sinun heiniäsi).  Tuo kolmas on se vaikein kohta. Jos et saa mitä haluat, niin se mikä mättää löytyy kohdasta kolme.Useimmiten me tiedostamattamme tai joskus jopa täysin tiedostaen estämme unelmiamme toteutumasta, joko pelkästään epäilemällä niitä tai erilaisten rajoittavien uskomusten kautta. Jos emme usko ansaitsevamme onnea, tai kuvittelemme ettei meistä ole toteuttamaan unelmiamme tai koemme vain muuten vain itsemme uhriksi, jota elämä riepottelee (vain muutaman mainitakseni), niin emme ole oikeassa linjauksessa toiveidemme energiavärähtelyjen kanssa. Silloin kohta kolme ei toteudu. Kaiken a ja o on olla haluamiesi asioiden kanssa samalla energiataajuudella. Se on vähän sama kuin radiotaajuuksien kanssa. Jotta löydät oikean kanavan ja saat mielimusiikkisi soimaan, sinun tarvitsee väännellä masiinan nappia, kunnes radiosi vastaanottaa oikealla taajuudella olevaa radiokanavaa.

Yleinen virheuskomus maailmassa on se, että kunhan saan sen tai tuon asian, niin silloin olen onnellinen. Kun oikeasti asia meneekin niin, että kun olen onnellinen, nuo toivomani asiat tulevat luokseni. Kun tuon tajuaa, sielu saa rauhan. Ei tarvitse koko ajan odottaa elämää alkavaksi, kun se onkin koko ajan juuri tässä ja nyt. Eikä sen tarvitse olla edes mitään hokkus pokkusta, onnellisena uskot itseesi ja olet toiveikas elämäsi suhteen, teet työtä saadaksesi elämääsi lisää ihania asioita. Mutta jos uskot ripaukseen taikuutta, niin toiveet toteutuvat ilman hikeä, verta ja kyyneleitäkin :)Minä halusin tänään laittaa kaksi toivetta korkeammalle taholle. En halunnut tehdä sitä missä tahansa paikassa, vaan halusin sen olevan erityinen ja taianomainen. Onneksi tiedän juuri sopivan paikan tällaisille toiveille. Sellainen löytyy melko lähellä olevasta metsästä. Toki tuossa metsässä on paikkoja, jotka eivät puhuttele niin voimallisesti sieluani, mutta tietty alue tuntuu jotenkin pyhältä ja taianomaiselta, joten suuntasin sinne.

Laitoin toiveet menemään ja todella tunsin, että nyt on niiden aika, olen valmis. Jään luottavaisin mielin odottamaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti