tiistai 5. tammikuuta 2010

Raskaaksi homeopatialla

Minulla on siis kolme pientä lasta; poika 6 v. ja tytöt 5v. ja 3 v. Itse olen vahvasti sitä mieltä, että ilman homeopatiaa, ei meillä ehkä olisi lapsia ollenkaan. Esikoista "tehtiin" 10 kk, mikä ei tietenkään ole mitään vuosien yrityksiin verrattuna, mutta kenties mekin olisimme joutuneet turvautumaan hedelmällisyyshoitoihin ilman tätä vaihtoehtoista hoitomuotoa. Tiesin kuukautiskiertoni tarkalleen ja täsmälleen myös ovulaationi, ajoitukset olivat aina nappiin, silti mitään ei tapahtunut. Jos en olisi tiennyt tuota, en olisi vielä hermoillut niin paljon. Gynegologilla kävin itkemässä asiaa jossain 8 kk:n yrittämisen kohdilla ja hän toivotti tervetulleeksi uudelleen 4 kuukauden päästä. En tyytynyt vastaukseen.

Työpaikkani kolleega oli jo kolme vuotta aikaisemmin tutustuttanut minut homeopaattiin ja kävin hänen luonaan seuraavaksi. Sain yleisesti hedelmällisyyttä lisääviä homeopaattisia lääkkeitä, myös miehelleni.

Siinä kuukautiskierrossa, jossa homeopaattiset lääkkeet otettiin, ei vielä tapahtunut mitään, mutta seuraavasta olin raskaana. Keskimmäisen kohdalla lääkkeet otettiin jo kolmannella kuukautiskierrolla ja neljännellä olin raskaana. Kuopuksen kohdalla hedelmällisyys oli jo niin tapissa, että riitti vain yksi yritys sinnepäin, eikä homeopaattista buustia ollenkaan :)

Tarkemmin en tässä erittele sitä, mitä lääkkeitä sain, en kyllä edes muistaisi kunnolla. Jos homeopatiasta ja sen tuomasta mahdollisesta avusta vaivaan jos toiseen on kiinnostunut, niin kannattaa ottaa yhteyttä koulutettuun homeopaattiin. Suosittelisin googlaamaan oman alueen kokeneimman homeopaatin, heissäkin toki on eroja, kuten ihan normaalilääkäreissä ja heidän tiedoissaan ja kuuntelutaidossaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti