maanantai 3. tammikuuta 2011

Pyydä - ja se annetaan

Ollessani Intialaisen käsi- ja jalkahieronnan kurssilla, tutkailin tauolla kouluttajan kirjahyllyä. Siellä oli mielenkiintoisia teoksia, tuttuja ja tuntemattomia. Eniten minua kiinnosti kirja nimeltään "Ask and it is given - learning to manifest your desires", kirjoittajina Esther ja Jerry Hicks. Tässä kirjassa esitellään Abrahamin opetuksia siitä, kuinka voit toteuttaa kaikki toiveesi. Tuo Abraham on sielujoukko rajan takaa.



Pääpointtina on se, että luot täysin oman todellisuutesi. Kaikki elämässäsi olevat ihmiset, asiat ja tapahtumat olet tuonut luoksesi omilla ajatuksillasi ja toiveillasi. Se, mihin keskityt, lisääntyy. Vetovoiman laki on kaiken pohjana. Kun toivot jotain, vaikka sielunkumppania elämääsi, niin universumi on heti valmis toteuttamaan tuon toiveen, se vastaa siihen välittömästi. Mutta jos tuota sielunkumppania ei toiveestasi huolimatta ala kuulua, et ole oikealla taajuudella toiveesi kanssa. Kirjassa annetaan 22 konkreettista ohjetta päästä oikealle taajuudelle kaikkien toiveidesi ja unelmiesi kanssa. Periaatteessa siihen riittää paljolti vain se, että olet onnellinen. Mutta jos olosi on masentunut ja surkea, niin siitä ei ole helppoa ponnistaa suoraan iloon ja onnellisuuteen. Ideana onkin nousta pienin portain aina parempaan fiilikseen ja sitä myötä vihdoin onnellisuuteen, joka sitten takaa nuo kaikki toivomasi hyvät asiat elämääsi.

Toivo, ole onnellinen, jätä toteutus universumille ja luota siihen, että toiveesi tulee toteutumaan. Suht simppeli kaava, mutta vaatii hieman työtä normijampalta. Jos et ole perusonnellinen ihminen, jonka lasi on aina puoliksi täynnä, on huomattavasti hankalampi päästä käsiksi siihen elämään jonka haluat itsellesi. Monet vellovat suruissa, murheissa ja ahdistuksissaan, ajatukset vain kiertävät ympyrää ja olo pahenee. Nuo ajatukset pitää saada katkaistua ja korvattua sellaisilla, jotka pikku hiljaa parantavat olosi ja tuovat sinut takaisin luonnolliseen tunnetilaasi eli onneen. Henkilökohtaisesti olen nykyisin jo siinä kohtaa menossa, että saan itseni kiinni noista ajatuksista melko pikaisesti, enkä uppoa liian syvään suohon. Saan suht helposti itseni takaisin pinnalle. Ei ole tarkoitus vältellä ikäviä tunteita, mutta niihin ei kannata jäädä kuin hetkeksi. Mitä kurjempi olosi on, sitä ikävämpiä asioita elämässäsi tapahtuu, ja sitten ahdistaa taas lisää ja pyörä jatkaa pyörimistään.



Itsekin pitää alkaa tutkailla omia ajatuksia tarkemmin, kun jotkut toiveet eivät sitten millään tahdo toteutua, vaikka kuinka toivon :) Jokin estää, mutta mikä..Tähän auttaa kyllä myös se, että pyrkii olemaan läsnä tässä hetkessä. Ajatuksistaan saa paremmin kiinni, eivätkä ne juokse päämäärättömästi sinne tänne omaa juoksuaan..Toiset toiveet (pienemmät) näyttävät kyllä toteutuvan melko helposti. Joululahjaksikin tuli kaksi sellaista asiaa, joita olin toivonut, mutta vain omassa mielessäni. Kukaan ei niistä tiennyt ja silti, ne asiat tulivat luokseni :) Erittäin rohkaisevaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti