tiistai 3. toukokuuta 2011

Takertumattomuuden laki

"Pyrkiessämme luomaan sitä, mitä elämässämme haluamme, meidän tulee luopua takertumisesta tiettyyn lopputulokseen. Sinulla on päämäärä, selkeä tavoite, mutta voit muuttaa suuntaa milloin tahansa, jos löydät jonkin korkeamman päämäärän tai jotain innostavampaa. "

Äkkiseltään tuo kuulostaa kyllä hieman hullunkuriselta. Jos haluat vaikka päästä lomamatkalle Kreikkaan, niin sinun tulee kuitenkin antaa mahdollisuus sille tosiasialle, että saatatkin päätyä Balille :) Haluat jotain tiettyä, mutta se tavoite ei toteudukaan, vaan annat päämäärän muuttua matkan varrella. Ei sinänsä, etteikö Bali olisi kiinnostavampi kuin moneen kertaan kolutut Espanjan rannat, mutta alkuperäinen toive ei näin kyllä toteudu. Mutta tarvitseeko sen ?

"Kun et itsepintaisesti pidä kiinni päämäärästäsi, voit käyttää esille nousevia tilaisuuksia hyväksesi. Esimerkiksi jokainen elämässäsi kohtaama ongelma pitää sisällään tilaisuuden johonkin parempaan. Ole valpas ja avoin näille tilaisuuksille. Siten ratkaisu ongelmaan ilmaantuu spontaanisti. Kun astut kaikkien mahdollisuuksien kenttään avoimena rajattomille mahdollisuuksille, koet elämän hauskana seikkailuna."

Ole avoin uusille asioille ja mahdollisuuksille, joita elämä eteesi tuo. Loppupeleissä huomaat, että näinhän kaiken pitikin mennä. Kaikella oli tarkoituksensa ja erilaiset kohtaamasi ongelmat ja tilanteet ohjasivat sinua juuri oikeaan suuntaan. Elit elämäsi täydesti kaikessa loistossaan.


Lainaukset kirjasta Seitsemän Onnellisen Elämän Ohjetta, Deepak Chopra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti