tiistai 17. toukokuuta 2011

Kauraomenapaistos

Tämä resepti onkin otettu Prinsessa -lehdestä, vain pienillä raaka-aine muunnoksilla täydennettynä ja sokerinmäärällä vähennettynä :)

4-6 annosta

Pohja:
- 6-8 pientä luomuomenaa
- 2 rkl luomusiirappia
- 4 tl kanelia
- 1 dl vettä

Pinnalle:
- 1 dl sulatettua luomukirnuvoita
- 4 tl vaniljasokeria
- 0,5 dl intiaanisokeria
- 1 dl luomukauraleseitä
- n. 2,5 dl luomukaurahiutaleita

1. Paloittele omenat ja laita uunivuokaan. Valuta päälle siirappi ja vesi. Ripottele pinnalle kaneli.
2. Sekoita kulhossa voi, sokerit, leseet ja hiutaleet. Lusikoi seos omenoille.
3. Paista uunissa 200 asteessa 25 minuuttia.
4. Tarjoa vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti