keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kikherne-tomaattikeitto

Olin jo lähdössä kauppaan ostamaan lisää ruokaa, kun päätinkin käyttää kaapin perukoilta löytyviä aineksia ja säästää siinä samalla rahaa. Kikherneistä ja tomaattikastikkeesta syntyi hyvä ja terveellinen keitto, eikä sen valmistamiseen tuhrautunut paljoakaan aikaa. Se onnistui yllättävän hyvin, koska yleensä kun kokeilen soveltaa reseptin itse, niin siitä ei tule kuin sanomista. Onneksi pysyin perusaineksissa, enkä alkanut liian rohkeaksi raaka-aineiden suhteen.

- 1 tlk luomukikherneitä
- 1 tlk luomu basilika-tomaatti pastakastiketta (pirkan on edullinen)
- 1 iso luomusipuli
- 2,5 dl vettä
- 1 tl + luomukasvisliemijauhetta (esm reformi)
- pikkuisen Vogelin yrttisuolaa
- luomukirnuvoita

Kattilassa kuullotetaan pilkottu sipuli voissa. Lisätään kikherneet, tomaattikastike, vesi, liemijauhe ja yrttisuola. Annetaan kiehua vartin verran ja sen jälkeen soseutetaan. Nautitaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti