lauantai 16. huhtikuuta 2011

Karman eli syyn ja seurauksen laki

Kolmantena henkisen elämän lakina Deepak Chopra esittelee Karman eli syyn ja seurauksen lain kirjassaan Seitsemän Onnellisen Elämän ohjetta.

Karma merkitsee sekä toimintaa, että toiminnan seurauksia, se merkitsee yhtä aikaa syytä ja seurausta, koska jokainen teko synnyttää energiaa, joka palaa luoksemme kaltaisenaan.

Kaikki, mitä tänä hetkenä tapahtuu, on seurausta valinnoista, joita olet tehnyt menneisyydessä. Sinun on tultava tietoiseksi siitä, että luot jatkuvasti tulevaisuutta niillä valinnoilla, joita elämäsi kunakin hetkenä teet.

Jotta voit luoda hyvää karmaa, sinun tarvitsee kysyä itseltäsi aina valintaa tehdessäsi: "Mitä seurauksia tällä valinnalla on, tekeekö se minut ja ne, joita valinta koskee, tyytyväisiksi?" "Miltä valintani sydämessäni tuntuu, miellyttävältä vai epämiellyttävältä?" Nämä kysymykset auttavat sinua tekemään luonnostaan oikeita valintoja.

Omat suunnitelmani uudesta urastani tuntuvat sydämessäni hyvältä ja oikealta. Uusi tulevaisuuden ammattini ei pelkästään tule auttamaan muita ihmisiä ja luomaan hyvää karmaa sitä kautta, vaan myös minua itseäni olemaan ja elämään lähempänä omaa sieluani, omaa sisäistä luontoani. En enään pyristele työssä, joka on ihan ok, mutta jossa en kuitenkaan koe ihmisenä kehittyväni, tai jossa en pysty auttamaan muita haluamallani tavalla. Olen aina kaivannut itselleni työtä, jolla on oikeasti Merkitystä isolla M:llä :) Silloin saan kosketuksen sieluuni ja samalla koko maailmankaikkeuteen. Ja sydämessäni on rauha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti