lauantai 6. helmikuuta 2010

Luomumakaronilaatikko

Nyt ohje luomumakaronilaatikkoon:

- 500 g luomuspelttikierremakaroneja
- 400 g luomujauhelihaa
- 1/2 rkl luomuoliiviöljyä
- 3 luomukananmunaa
- 8 dl luomukauramaitoa
- luomukasvisliemijauhetta
- 1 tl ruususuolaa
- 1 luomusipuli tai sipulijauhetta
- tuoretta tai kuivattua basilikaa

Keitä makaroneja max 10 min luomukasvisliemijauheella ja ruususuolalla maustetussa runsaassa vedessä. Valuta läviköllä. Kuori ja hienonna sipuli ja ruskista jauheliha ja kuullota samalla sipuli. Kaada makaronit ja jauhelihaseos voideltuun vuokaan. Vatkaa munat ja kauramaito. Mausta munakauramaito esm sipulijauheella ja kuivatulla basilikalla, lisää ruususuolaa maun mukaan. Kaada vuokaan. Peitä vuoka foliolla. Kypsennä uunissa 175 asteessa 45-50 minuuttia.

Tarjoa luomuketsupin :) kanssa. Lisukkeeksi luomutomaatteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti