sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Lasagne

Helppo ja nopea, maidoton ohje:

- tarpeellinen määrä täysjyvälasagnelevyjä
- n. 400 g luomutomaatti-basilika pastakastiketta
- 400-500 g luomupaistijauhelihaa
- 6 dl vettä (mieluiten suodatettua)
- ruususuolaa
- mausteita maun mukaan, itse käytän vain sipulijauhetta
- 2 tl luomukasvisliemijauhetta

Ruskista jauheliha. Kiehauta kattilassa nopeasti pastakastike, kasvisliemijauhe, vesi ja jauheliha. Laita uunivuokaan ensin kastiketta, sitten kerros lasagnelevyjä ja jatka vuorotellen. Viimeinen kerros on kastiketta. Huomioi, että lasagnelevyt suurenevat kypsyessään, jätä siis tilaa vuoassa tälle ilmiölle. Kypsennä uunissa 175 asteessa 50 minuuttia foliolla peitettynä.

Tarjoa luomuketsupin ja luomutomaattien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti