Helppo ja nopea, maidoton ohje:
- tarpeellinen määrä täysjyvälasagnelevyjä
- n. 400 g luomutomaatti-basilika pastakastiketta
- 400-500 g luomupaistijauhelihaa
- 6 dl vettä (mieluiten suodatettua)
- ruususuolaa
- mausteita maun mukaan, itse käytän vain sipulijauhetta
- 2 tl luomukasvisliemijauhetta
Ruskista jauheliha. Kiehauta kattilassa nopeasti pastakastike, kasvisliemijauhe, vesi ja jauheliha. Laita uunivuokaan ensin kastiketta, sitten kerros lasagnelevyjä ja jatka vuorotellen. Viimeinen kerros on kastiketta. Huomioi, että lasagnelevyt suurenevat kypsyessään, jätä siis tilaa vuoassa tälle ilmiölle. Kypsennä uunissa 175 asteessa 50 minuuttia foliolla peitettynä.
Tarjoa luomuketsupin ja luomutomaattien kanssa.
Rasvaton maito lihottaa ja aiheuttaa iho-ongelmia
9 vuotta sitten
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti