torstai 4. helmikuuta 2010

Tummat kaurakeksit

Nämä maistuvat hyvin välipalaksi ja ovat nopeita valmistaa:

- 100 g sulatettua voita (tai maidotonta margariinia)
- 2 dl intiaanisokeria
- 3 dl luomukaurahiutaleita
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 dl esm luomuruisjauhoja
- 1 luomukananmuna

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sulatettu margariini ja lopuksi muna. Sekoita hyvin. Jätä lepäämään 10 minuutiksi. Asettele pellille reilun teelusikan kokoisia satseja, tee näitä yhdelle pellille n. 16 kpl. Lämmitä uuni 200 asteeseen ja paista keksejä 7 minuuttia. Keksit leviävät uunissa paistuessaan. Kun ne ovat valmiita, anna jäähtyä hetken ja asettele lautaselle. Tarjoa vaikka luomumaidon tai luomukauramaidon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti