tiistai 6. heinäkuuta 2010

Mutkat suoriksi

Nyt tarvitsee kyllä pistää muutama mutka suoraksi. Tämä liittyy smoothie juomiin. Iltaisin syön terveysjogurtin, missä on luomujogurttia, suomalaisia pakastemansikoita, goji marjoja, kaakaonibsejä, Elinvoiman kuitulisää ja luomuhunajaa. Siihen kuuluu normaalisti myös viherjauhe, mutta tällä hetkellä se on päässyt loppumaan (Supergreens Fitnesstukusta, jossa se on edullisinta). Tämä iltapala menee kyllä ihan taiteen sääntöjen mukaan.

Mutta aamupala...Minun oli tarkoitus alkaa aamuisin vääntämään hedelmistä ja kasviksista terveyssmoothie töihin, mutta en minä kerta kaikkiaan ehdi. Muutaman minuutinkin menetys on kolmen lapsen arkihulinoissa menetys :) On pakko helpottaa tässä kohtaa aamua ja ostaa ihan vain kaupasta valmista smoothieta ja heittää sinne sekaan sitten ainakin hampunsiemeniä ja acaimarjajauhetta. Toki pyrin ostamaan sellaista smoothieta, jossa ei ole mitään tiivisteestä valmistettua hedelmää, mutta eihän se toki sitä aitoa itseään ole. Eikä todellakaan luomua. Nyt tämä saa kuitenkin kelvata, se on silti askel parempaan suuntaan. Tällä hetkellä käytän Tropicanan smoothie juomaa. Lisäksi aamun ruokavalioon kuuluu usein luomuomena tai pari.

Jumbon Citymarket on mielestäni Vantaan paras luomujen suhteen. Toki hedelmiä (erityisesti) ja kasviksia saisi olla enempi. Ei niistä hirveästi smoothie juomia saa kasaan. Luomubanaaneja kaipailen kovasti, en tiedä mistä niitä saisin. Kokeilisin heti esm luomubanaania höystettynä kaakaonibseillä, se on kuulema hyvää. Jumbon valikoimilla kuitenkin pärjää ja tuotteet ovat suht edukkaita. Itäkeskuksen Ruohonjuuri on liian kaukana, puhumattakaan Hakaniemen kauppahallista, josta käsittääkseni saisi luomua melko hyvällä tarjonnalla myös.

Pienten lasten perheessä täytyy luovia monessa asiassa ja löytää se kuuluisa kultainen keskitie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti